top of page

Begär en offert

     Hur går det till?

  1.  De flesta kunder som vänder sig till oss har redan en klar bild eller en idé över hur de vill att smycket skall se ut. Vissa kunder har även inspirationsbilder som de vill utgå ifrån. Har du inte det så hjälper vi dig att designa fram något som du kommer älska att bära! 

  2.  När ni har berättat om era idéer för oss så börjar vi med att räkna fram ett ungefärligt kostnadsförslag. Att ta fram ett kostnadsförslag kostar givetvis ingenting. Har ni frågor kring kostnadsförslaget så är det bara till att återkoppla. 

  3.  Från det att ni har mottagit kostnadsförslaget och godkänt det så börjar vi med att rita fram ert smycke i 3D (CAD) för avstämning. Det går bra att göra ändringar under designprocessens gång tills dess att ni känner er nöjda.
    Kostnaden för att rita fram 3D-bilder på ert smycke är 1.000kr inkl. moms och betalas innan designprocessen påbörjas. Denna kostnaden har ni tillgodo vid ev. beställning men kommer ej återbetalas om smycket inte sätts i produktion. 

  4.  Värt att tänka på är att vissa små detaljer exempelvis tjocklek på klorna måste ritas med extra marginal p.g.a. tillverkningsprocessen. Klorna upplevs då kanske lite tjockare än önskat men det är sådant som kommer justeras för hand under tillverkningens gång. Detta är också sådant som vi kommer ta upp under designprocessens gång. 

  5.  All vår CAD-design och tillverkning sker under samma tak för att kunna erbjuda er bästa möjliga service och ert drömsmycke.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page